HTML

Zongorista lelkek avagy írásaim

Friss topikok

Címkék

Archívum

Társkeresés napjainkban avagy a netes randevúk gyöngyszeme

2014.07.27. 22:41 sweetbell666

Hát hol is kezdjem.? Talán ott hogy fél éve vagyok egyedülálló -s  már kezdem nézni a zárdákat .

De az is lehet én is csak egy anyával élő vénlány leszek a sok közül ahogy elnézem a mai  társkeresés 

nehézségét. Ahogy egy videójátékban fogalmaznák ez igencsak hard mode  vagy inkább nightmare ??

Mikor elkezdtem nézelődni kezdetben elég sűrűn jöttek a levelek. Volt hogy az első kérdés az volt hogy szőrös e ? 

Mégis mi a hátam vagy a lábam?? Mivel foggalmam se volt a  mai etikettről igy nagy naivan visszakérdeztem hogy mégis mire gondol???  Hát nem vagyok egy godzilla az biztos. Mire jó ember visszaír hát hogy az alsó  tájékom szőrös vagy csupasz. áhá gondoltam szóval ez így megy! Na gondoltam szűrjük ki azokat akiknél egyből a szex a téma . 

Aztán jön az a típus aki egyből tervezget hogy ezt meg azt csinálná meg igy szivem úgy drágám ! Na ettől szintén mentsen a sors hisz hogy mondhat ilyeneket ha nem ismer? Szóval itt valami gáz lehet .

Sokat nem érdemes  dumálni csak azért alapvetően nem árt lemeózni hogy agyilag rendben van e tud írni értelmes egybefüggő mondatokat és nem csak a puncim szine érdekli. 

Aztán vannak a laza kapcsolatot keresők akik úgy trükköznek hogy egyből mégse lehet komoly amivel egyetértek de hová tüntek a randevúk ahol több találkozás alkalmával elbeszélgetnek az emberek egymással? mégis hogy máshogy lehet ismerkedni? 

Aztán ha mi nők egyből széttesszük a lábunkat ribancok vagyunk nem kellünk mert ha velük  megtesszük nyilván mással is . Ha meg nem akkor vagy továbbállnak vagy többet nem is jelentkeznek. 

Szóval ma ismerkedni nem egyszerü dolog. Természetesen ez áll mindkét nemre. És ahogy elnézem a választékot elkeserítő a  jövőre nézve. Van még olyan ember aki még hisz a régi értékekben még ismeri a randevú fogalmát és nem gorilláz le egyből ha meglát a lábamon két szőrszálat? Vagy  aki nem egyből a bugyimba akar nyúlni????????? Aki esetleg kiváncsi az életemre és egyaránt vonzódunk egymáshoz  és esetleg elhiv egy fagyira  és ha nemet mondok valamire nem tűnik el  és nem adja fel hanem óhajt megismerni???????????

Nyilván kell egy szikra találkozás alkalmával de ha van valami talán normálisan meg kéne ismerni a másikat!  DE tudom eléggé felgyorsult a világ . Ez szomorú én régen szerettem randevúzni beszélgetni . Ez hiányzik a meghittség az állandóság  egy kis romantika egy kis figyelmesség semmi nagy dolog .Vagy ez olyan nagy elvárás? 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zongoristalelkek.blog.hu/api/trackback/id/tr416550297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fgo 2014.07.27. 23:55:17

Ne a régi értékeket keresd, hanem az úriembereket! Tudod, az úriember az a vadállat, aki valameddig tud várni. :D

blazer_kenny 2014.07.28. 10:14:57

neten ismerkedés tele van bizonytalansággal és kérdőjellel, nah meg sok átbaszással... ha már ilyenre adom a fejem akkor in kább ilyen jellegű netes ismerkedés a tuti.. eze lég célirányos:)
www.szexpartnerindex.hu

fgo 2014.07.29. 00:04:52

@blazer_kenny: célirányos, de itt ismerkedni nem nagyon fogsz, max. lízingelhetsz egy ribancot :)
süti beállítások módosítása